Your Cart

TEL: (+31)627391500

Levering binnen België & Nederland

+31627391500

CONTACT | KLANTENSERVICE

  • Ruim aanbod
  • Diverse formaten
  • Kwaliteit prints
  • Veilige check-out

Bouw en techniek

Door wie te gebruiken

Bedrijven in de wegenbouw, aannemers, energieleveranciers en talloze andere bedrijven binnen deze sector.

Maatwerk

De kaarten binnen deze sector zijn vaak gecompliceerd en dienen nauwkeurig te zijn qua informatie. U kunt dan ook maatwerk van ons verwachten.

Kaartbeeld met het hoogspanningsgrid van Nederland

Type kaarten

Binnen deze sector wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van zonekaarten, locatiekaarten en routekaarten. Het kan echter ook voorkomen dat u een combinatie van dergelijke kaarten voor uw bedrijf nodig heeft. Ook dit behoort bij ons tot de mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in het samenvoegen van kaarten. Hoewel dit niet eenvoudig is, kunnen wij u garanderen dat uw kaart hierbij de kwaliteit behoudt die u van ons gewend bent.

Wij leveren niet alleen digitale, maar natuurlijk ook fysieke kaarten. Aan u de keuze welke het best binnen uw bedrijf past.

Een kaart laten samenstellen?

Wilt u een kaartbeeld laten samenstellen? Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding. Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Groot assortiment kaarten

Keuze uit een ruim aanbod

Geen verzendkosten

Gratis verzending boven €100

Retouneren is mogelijk

30 Dagen (fysieke producten)

100% Veilige checkout

Geverifieerde betalingsmethodes