TEL: (+31)627391500

Levering binnen België & Nederland

Schoolkaarten

Een stukje nostalgie

Wie kent er niet die prachtige gekleurde schoolkaarten? Hoewel de techniek tegenwoordig veel oude leermethodes heeft vervangen, eist de fysieke schoolkaart vaak nog steeds een prominent plekje in de schoolklas op. Deze kaarten zijn van grote waarde bij het klassikaal werken aan de topografische kennis van leerlingen.

Welke eisen stellen we aan een schoolkaart?

Een goede schoolkaart geeft de provincies, steden, dorpen, meren en regio’s weer in duidelijk van elkaar te onderscheiden kleuren. Een schoolkaart dient vanaf een grote afstand goed leesbaar te zijn, dus het gebruik van een duidelijk lettertype en een goede lettergrootte is in deze essentieel. 

Geschikt voor iedere Topo-leermethode

Onze kaarten voldoen aan de eisen van de Topo-leermethodes voor zowel het basisonderwijs als voor het voortgezet onderwijs.

De kwaliteit van de schoolkaart?

Onze schoolkaarten worden gedrukt op hoogwaardig posterpapier, aan onder- en bovenkant afgewerkt met houten stokken en voorzien van een ophangkoord.

Wij leveren de kaarten in een koker die tevens gebruikt kan worden om de kaart veilig in op te bergen. Bij zorgvuldig gebruik gaan de kaarten dan ook jarenlang mee.

Voor wie zijn de kaarten geschikt?

Onze schoolkaarten zijn gemaakt voor alle Nederlands- en Vlaamstalige scholen en kunnen gebruikt worden op zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte schoolkaart met een thema? Wilt u bijvoorbeeld een kaart waarop de bevolkingsdichtheid per werelddeel is aangegeven?

Ook dat is mogelijk. Neem hierover gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Producten

Een kaart laten samenstellen?

Wilt u een schoolkaart laten samenstellen? Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding. Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Up-to-date kaartmateriaal

Groot assortiment

Geen verzendkosten

Gratis verzending boven €100

Retouneren is mogelijk

30 Dagen (fysieke producten)

100% Veilige checkout

Geverifieerde betalingsmethodes