Your Cart

TEL: (+31)627391500

Levering binnen België & Nederland

+31627391500

CONTACT | KLANTENSERVICE

 • Ruim aanbod
 • Diverse formaten
 • Kwaliteit prints
 • Veilige check-out

Retourbeleid

Op www.vector-map.nl willen wij graag dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een terugbetaling of omruiling.

Om een retourzending te initiëren, neemt u contact op met onze klantenservice via [email protected] of +31627391500 om een retour aan te vragen. Zorg ervoor dat u het ordernummer bij de hand heeft en geef aan wat het probleem is en of u het product wilt omruilen of terugbetalen.

Houd er rekening mee dat het product in originele staat en verpakking moet zijn om voor terugbetaling of omruiling in aanmerking te komen. Wij kunnen geen terugbetaling of omruiling verlenen voor producten die beschadigd, gebruikt of onvolledig zijn.

De kosten voor het retourneren van het product zijn voor uw rekening, tenzij het product defect of niet correct geleverd is. In dat geval zullen wij de retourkosten vergoeden.

Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij uw terugbetaling of omruiling verwerken. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de terugbetaling op uw bankrekening of creditcard wordt verwerkt.

Als u vragen of opmerkingen heeft over ons retourbeleid, neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Retour aanvraag

  Groot assortiment kaarten

  Keuze uit een ruim aanbod

  Geen verzendkosten

  Gratis verzending boven €100

  Retouneren is mogelijk

  30 Dagen (fysieke producten)

  100% Veilige checkout

  Geverifieerde betalingsmethodes