Gemeentekaart Nederland 2023

Vanaf: 29.95 incl. btw

Deze gemeentekaart van Nederland is gemaakt met de meest recente data uit 2023 en biedt een overzicht van alle gemeentes in het land, gerangschikt per provincie. De kaart is een handig hulpmiddel voor iedereen die geïnteresseerd is in de geografische verdeling van de gemeentes in Nederland. De kaart is geschikt voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik.

Informatief en gedetailleerd

Deze gemeentekaart van Nederland is een prachtig en informatief hulpmiddel voor iedereen die geïnteresseerd is in de geografische verdeling van de Nederlandse gemeentes. De kaart is gemaakt met de meest recente data uit 2023, afkomstig van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) en biedt een duidelijk overzicht van alle gemeentes in Nederland, gerangschikt per provincie.

Verschillende uitvoeringen beschikbaar

De kaart is ontworpen met aandacht voor detail en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder verschillende groottes en materialen. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte optie beschikbaar. De kaart is geschikt voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik en kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor onderzoek, educatie of als decoratie.

Nuttig hulpmiddel voor geografie

Met de kaart kunt u snel en eenvoudig de locaties van de verschillende gemeentes vinden en informatie over de provincies waarin ze zich bevinden verkrijgen. De kaart is een nuttig hulpmiddel voor iedereen die geïnteresseerd is in de geografie van Nederland en kan bijvoorbeeld gebruikt worden door studenten, onderzoekers, docenten of reizigers.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Materiaal

, , , , , , ,

Formaat

Afbeelding JPG, 70×100 cm, 80×120 cm, 84×118,9 cm, 100×140 cm, 118,5×175 cm