Staatkundige kaart Brazilië

Vanaf: 29.95 incl. btw

De staatkundige kaart van Brazilië geeft een overzicht van de 26 staten en het Federale district van het land, evenals de belangrijkste steden en waterwegen. De kaart toont ook de grenzen tussen de staten en de administratieve verdelingen. De kaart is duidelijk en gedetailleerd, en is een uitstekende hulp voor iedereen die geïnteresseerd is in de politieke geografie van Brazilië.

Overzicht kaart

De staatkundige kaart van Brazilië geeft een overzicht van de 26 staten en het Federale district van het land, evenals de belangrijkste steden. De kaart toont ook de grenzen tussen de staten en de administratieve verdelingen. De kaart is duidelijk en gedetailleerd, en biedt veel informatie over de politieke geografie van het land.

Regio’s

De staten in Brazilië zijn verdeeld in vijf regio’s: Noord, Noordoost, Centraal-West, Zuid en Zuidoost. Elke staat heeft zijn eigen regering en bestuur, met een gouverneur die wordt gekozen door de inwoners van de staat. De staten hebben ook hun eigen wetgeving en rechtssysteem, evenals hun eigen economie en demografie.

Belangrijke steden

De kaart toont ook de belangrijkste steden, zoals São Paulo en Rio de Janeiro, die beide grote economische en culturele centra zijn.

De staatkundige kaart van Brazilië is een nuttig hulpmiddel voor iedereen die geïnteresseerd is in de politieke geografie van Brazilië en voor degenen die meer willen weten over de regio’s, steden, economie en demografie van het land

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Materiaal

, , , , , , ,

Formaat

Afbeelding JPG, 70×100 cm, 80×120 cm, 84×118,9 cm, 100×140 cm, 118,5×175 cm