Natuurkundige kaart Brazilië

Vanaf: 29.95 incl. btw

De natuurkundige kaart van Brazilië geeft een overzicht van de fysische aspecten van het land, zoals bergen, rivieren, meren en klimaten. De kaart toont ook de verschillende ecosystemen en hun locaties, evenals de natuurlijke hulpbronnen van het land. De kaart is duidelijk en gedetailleerd, en biedt veel informatie over de natuur van het land.

Fysische aspecten Brazilië

De natuurkundige kaart van Brazilië is een uitgebreide kaart die de fysische aspecten van het land weergeeft, zoals bergen, rivieren, meren, bossen en klimaten. De kaart toont ook de verschillende ecosystemen en hun locaties, zoals de Amazoneregenwoud, de Cerrado en de Caatinga.

Ecosysteemlocaties en rivieren

De kaart toont ook de belangrijkste rivieren van het land, zoals de Amazone, de Paraná en de São Francisco, die van groot belang zijn voor de economie en transport van het land. Ook toont de kaart de belangrijkste bergen zoals Pico da Neblina, welke de hoogste berg van het land is.

Begrip van natuur Brazilië

De natuurkundige kaart van Brazilië is een uitstekend hulpmiddel voor iedereen die geïnteresseerd is in de natuur van het land. Het is een nuttig hulpmiddel voor het begrijpen van de geografische verschillen van het land, de verschillende ecosystemen, klimaten, bergen, rivieren, meren en natuurlijke hulpbronnen van het land.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Materiaal

, , , , , , ,

Formaat

Afbeelding JPG, 70×100 cm, 80×120 cm, 84×118,9 cm, 100×140 cm, 118,5×175 cm