Schoolkaart Europa staatkundig

Vanaf: 26.95 incl. btw

Deze kleurrijke staatkundige schoolkaart van Europa geeft de landen van Europa weer met de hoofdsteden en diverse andere grote steden. In de kaart worden tevens diverse inzetten weergegeven met daarop de IJsland, Cyprus, de Portugese eilanden en de Canarische eilanden.

Deze kleurrijke staatkundige schoolkaart van Europa geeft de landen van Europa weer met de hoofdsteden en diverse andere grote steden. In de kaart worden tevens diverse inzetten weergegeven met daarop de IJsland, Cyprus, de Portugese eilanden en de Canarische eilanden. Onderop de kaart wordt de verdeling van het continent weergegeven in  Noord-, Oost-, Zuid-, West-, Centraal- en Zuidoost-Europa. Daarnaast vindt u tevens een overzicht van de lidstaten, de kandidaat-lidstaten en de potentiële kandidaat-lidstaten van de Europese Unie. Ook wordt binnen dit overzicht het Schengengebied weergegeven. In deze staatkundige schoolkaart is tevens een stukje Algemene informatie over Europa opgenomen.

De ingevoegde legenda geeft uitleg over de gebruikte kaartsymbolen en bevat tevens een handige schaalbalk.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Materiaal

, , , , , , ,

Formaat

Afbeelding JPG, 70×100 cm, 80×120 cm, 84×118,9 cm, 100×140 cm, 118,5×175 cm

Al onze producten worden pas gedrukt zodra je bij ons besteld hebt. Hieronder vind je de levertijden die van toepassing zijn op dit kaartbeeld.

Materiaal Gem. levertijd
Poster 7 dagen
Forex 6 dagen
Dibond 6 dagen
Met stokken 7 dagen
Kaartbeeld beprikbaar 7 dagen
Magnetisch whiteboard 7 dagen