TEL: (+31)627391500

Levering binnen België & Nederland

Provinciekaarten

Algemeen

De meeste landen in de wereld kennen een eigen indeling. Zo bestaan bijvoorbeeld Nederland en België uit provincies, kent Duitsland zijn deelstaten, Zwitserland zijn kantons en heeft men het in Italië over regio’s.  

Bij onze provinciekaarten zetten we 1 specifieke provincie zeer duidelijk en gedetailleerd in het zonnetje. U kunt deze kaarten laten afdrukken op diverse materialen en in ieder gewenst formaat. Al deze kaarten zijn tevens digitaal verkrijgbaar.

Diverse provinciekaarten

Wij verkopen onze provinciekaarten in diverse soorten en maten. De ene kaart is bijvoorbeeld bedoeld om postcodes op te zoeken en de ander juist voor plaatsnamen. Bekijk hieronder de mogelijkheden die ons assortiment te bieden heeft.

Meer informatie

Alle kaarten kunnen op uw verzoek door ons op maat worden gemaakt/gepersonaliseerd.

Dus mocht u ideeën hebben over een specifiek ontwerp van een provinciekaart, maar vraagt u zich af of dit mogelijk is?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! 

Houdt u er wel rekening mee dat aan deze op maat gemaakte/gepersonaliseerde producten hogere kosten verbonden zijn en dat deze slechts onder bepaalde voorwaarden kunnen worden geretourneerd. Zie hiervoor onze algemene leveringsvoorwaarden.

Producten

Een kaart laten samenstellen?

Wilt u een provinciekaart laten samenstellen? Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding. Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Groot assortiment kaarten

Keuze uit een ruim aanbod

Geen verzendkosten

Gratis verzending boven €100

Retouneren is mogelijk

30 Dagen (fysieke producten)

100% Veilige checkout

Geverifieerde betalingsmethodes