TEL: (+31)627391500

Levering binnen België & Nederland

Continent kaarten

Algemeen

We kennen de volgende continenten: Azië, EuropaAfrikaNoord-AmerikaZuid-Amerika, Antarctica en Australië (Oceanië).

De kaarten zijn verkrijgbaar in staatkundige- ( (hoofd)steden, rivieren, bergen, e.d) en natuurkundige uitvoering (hoogte, grondgebruik, grondsoort, temperatuur, e.d.).

De staatkundige versie kent tevens een uitvoering met reliëf ondergrond. U kunt deze kaarten laten afdrukken op diverse materialen en in ieder gewenst formaat. Al deze kaarten zijn ook digitaal verkrijgbaar.

Meer informatie

Alle kaarten kunnen op uw verzoek door ons op maat worden gemaakt/gepersonaliseerd. Dus mocht u ideeën hebben over een specifiek ontwerp van een continent kaart, maar vraagt u zich af of dit mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Houdt u er wel rekening mee dat aan deze op maat gemaakte/gepersonaliseerde producten hogere kosten verbonden zijn en dat deze slechts onder bepaalde voorwaarden kunnen worden geretourneerd. Zie hiervoor onze algemene leveringsvoorwaarden.

Producten

Een kaart laten samenstellen?

Wilt u een continent kaart laten samenstellen? Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding. Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Groot assortiment kaarten

Keuze uit een ruim aanbod

Geen verzendkosten

Gratis verzending boven €100

Retouneren is mogelijk

30 Dagen (fysieke producten)

100% Veilige checkout

Geverifieerde betalingsmethodes