Shopping Cart

TEL: (+31)627391500

Gratis verzending bij bestellingen boven de €100,-

Wegenkaarten

Een wegenkaart, is dat niet ouderwets?

Dat zou je denken, met de huidige technische ontwikkelingen zoals standaard navigatie ingebouwd in auto’s en aanwezig op onze mobiele telefoons.
Niets is echter minder waar!

Als we aan een wegenkaart denken, komen we vaak als eerste op die voor autowegen.
De vaarwegen, spoorwegen, fiets – en wandelpaden vallen echter ook onder het begrip wegenkaart.

De wegenkaarten zijn zowel lokaal, nationaal en internationaal verkrijgbaar en zijn te bestellen in diverse formaten. Te gebruiken in de auto, te voet en op de fiets.

Wij bieden een groot aantal wegenkaarten aan, maar onze wegenkaart van Nederland is toch wel de absolute uitblinker. De wegenkaarten kunnen op maat worden gemaakt. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een uitgelicht deel van de Nederlandse wegenkaart te bestellen.

Eenvoudig en duidelijk

Onze wegenkaarten zijn o.a. leverbaar als prachtige wandkaart en daardoor zeer geschikt voor de transportsector: schaal, detail, invulling en formaat kunnen naar wens worden aangepast.

Zo hebben wij natuurlijk niet alleen wegenkaarten van Nederland, maar ook van andere landen van Europa. Zo kunnen wij de wegenkaarten bijvoorbeeld leveren als wandkaart, perfect te gebruiken voor de planning.

Routekaarten

Wij kunnen ook kaarten met fietspaden, wandelpaden, spoorlijnen, grotere of kleinere waterwegen van Nederland voor u maken, maar natuurlijk ook van andere landen.

Daarnaast maken wij ook routekaarten. In een uitnodiging een routekaart naar uw bedrijf nodig? Of een kaart voor uw foldermateriaal met daarin de route naar uw hotel vanaf vliegveld of station? Geen probleem!

Producten

Een kaart laten samenstellen?

Wilt u een wegenkaart laten samenstellen? Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding. Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Up-to-date kaartmateriaal

Groot assortiment

Geen verzendkosten

Gratis verzending boven €100

Retouneren is mogelijk

30 Dagen (fysieke producten)

100% Veilige checkout

Geverifieerde betalingsmethodes