TEL: (+31)627391500

Levering binnen België & Nederland

Stadsplattegronden

Een wegenkaart, is dat niet ouderwets?

Een stadsplattegrond is een eenvoudig opgestelde administratieve kaart. Zelfs met de huidige navigatietechnieken, blijft de stadsplattegrond nog altijd in gebruik. Wij kunnen u van nagenoeg iedere stad of plaats waar ook ter wereld een plattegrond leveren.

Stadsplattegrond met extra’s

Bij de uitgebreide plattegronden is het raadzaam om een straatnamenindex te laten afdrukken. Daarnaast kunnen er vele andere elementen op een stadsplattegrond worden weergegeven. Wilt u op uw plattegrond van Den Haag bijvoorbeeld alle tramhaltes  weergegeven zien? Dat kan!

Door het recentelijk beschikbaar komen van alle kadastrale informatie, is het mogelijk om deze voor de plattegronden te gebruiken en in ons eigen kaartmateriaal te verwerken. Stadsplattegronden worden zowel nationaal als internationaal veel gebruikt, vooral digitaal.

Denk maar eens aan een hotel(keten) die foldermateriaal nodig heeft met een plattegrond van centrum van de stad waar ze zich bevinden. Of met een afbeelding van de route naar het hotel vanaf luchthaven of treinstation.

De digitale bestand worden veelal aangeleverd als vectorbestand, in de vorm van een bewerkbaar EPS of PDF bestand. Op verzoek kan dit natuurlijk ook anders. Neem hierover gerust contact met ons op.

Producten

Een kaart laten samenstellen?

Wilt u een stadsplattegrond laten samenstellen? Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding. Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Groot assortiment kaarten

Keuze uit een ruim aanbod

Geen verzendkosten

Gratis verzending boven €100

Retouneren is mogelijk

30 Dagen (fysieke producten)

100% Veilige checkout

Geverifieerde betalingsmethodes