Your Cart

TEL: (+31)627391500

Levering binnen België & Nederland

+31627391500

CONTACT | KLANTENSERVICE

  • Ruim aanbod
  • Diverse formaten
  • Kwaliteit prints
  • Veilige check-out

Administratieve kaarten

Wat houdt dit in?

Bij een administratieve kaart worden de details zoals wegen, wateren, bossen en plaatsen niet of nauwelijks weergegeven. Het gaat om de indeling op basis van bijvoorbeeld provinciesgemeentenplaatsenpostcodegebieden, veiligheidsregio’s, waterschappen en anderen.

Van deze kaarten is de postcodekaart de meest gebruikte. Voor verdere informatie zie ‘Postcodekaarten’.

Administratieve Wereldkaart
Deze staatkundige wereldkaart is opgemaakt in het Nederlands en bevat veel informatie.

Eenvoudig en duidelijk

Administratieve kaarten zijn zeer goed te gebruiken om bijvoorbeeld te bepalen welke verschillende dorpen er tot een bepaalde gemeente behoren of binnen een waterschap vallen.

Duidelijk zichtbare lijnen en kleuren op een lichte ondergrond maken de kaarten goed leesbaar en daardoor eenvoudig in gebruik.

De kaarten kunnen digitaal worden aangeleverd en zijn uitermate geschikt voor het maken van een rayon indeling.

Multifunctionele werking

Een andere veelgebruikte kaart is de gemeentekaart. Deze vormt de basis voor vele indelingen. De laatste jaren zijn er vele kleine gemeenten samengevoegd waardoor er veelvuldig kaarten moeten worden gewijzigd.

De gemeentekaart en de postcodekaart samen zijn uitermate geschikt om een goede (rayon)indeling te maken. Bijvoorbeeld voor uw vertegenwoordigers, die ieder hun eigen verkoopgebied hebben.

Een kaart laten samenstellen?

Wilt u een kaartbeeld laten samenstellen? Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding. Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Groot assortiment kaarten

Keuze uit een ruim aanbod

Geen verzendkosten

Gratis verzending boven €100

Retouneren is mogelijk

30 Dagen (fysieke producten)

100% Veilige checkout

Geverifieerde betalingsmethodes